Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Digital Repository
Of Polessky State University
ISSN (online):
2310-7413
DSpace at Polessky State University
Search
Search:
All of DSpace
Внеуниверситетские публикации ученых ПолесГУ / Publications of scientists of Polessky State University
Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University
Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 11 (Search time: 0.02 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Использование рыбного сырья как основы для продукции функционального назначения
Бубырь, И.В.
;
Бабийчук, Т.В.
;
Ильковец, Н.В.
;
Колесникович, Е.С.
2019
Исследование пищевой ценности копченой рыбы
Бубырь, И.В.
;
Ильковец, Н.В.
2019
Исследование показателей качества кулинарной продукции геродиетического профиля
Бубырь, И.В.
;
Bubyr, I.V.
2019
Рыбный день как перспектива переработки продукции аквакультуры
Бубырь, И.В.
;
Колесникович, Е.С.
;
Бабийчук, Т.В.
;
Ильковец, Н.В.
2019
Разработка функциональной кулинарной продукции на основе рыбного фарша
Бубырь, И.В.
;
Bubyr, I.V.
2019
Разработка технологии производства пресноводной рыбы холодного копчения
Бубырь, И.В.
;
Bubyr, I.V.
2019
Разработка рецептуры кулинарной продукции геродиетического профиля на основе рыбного фарша
Бубырь, И.В.
2019
Потребительские предпочтения кулинарной продукции геродиетического профиля на основе рыбного фарша
Бубырь, И.В.
2019
Кулинарные изыски из сома у народов мира
Бубырь, И.В.
;
Колесникович, Е.С.
2019
Обоснование выбора рыбного сырья для кулинарной продукции геродиетического профиля
Бубырь, И.В.
;
Бабийчук, Т.В.
Discover
Author
4
Bubyr, I.V.
3
Бабийчук, Т.В.
3
Ильковец, Н.В.
3
Колесникович, Е.С.
Subject
10
рыба
4
питание
4
пищевая ценность
3
fish
3
геродиетика
3
качество
3
кулинарная продукция
2
quality
2
технология
2
функциональный продукт
.
next >